Automate your Marketing
with Womplify




 
thefuckmagazine's FotoPage

By: the FUCX magazine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 12-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BANDs DAY OUT! - JULY 23rd '05




Thursday, 30-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
the FUCX magazine - JANUARY 2005

bohrtaag
jojoba
midday ghost
View all 5 photos...
salamz...syukur dulu ke hadrat ILAHI sebelum gua cakap benda2 yg lain...1st of all, i wanna thank all our viewers, supporters n frenz...maap sebab fanzine cikai nih lembab betul prosesnya...sejak gua daftarkan theFUCXmagazine nih kat fotopages pada sept 8th, dah masuk new year nih baru gua leh upload 1st article (tu pun kalau boley dipanggil article la)...

so gua rasa biar gua kenalkan dulu theFUCXmagazine nih pada lu orang...beliakkan mata betul2 pada spelling FUCX tu pada lu org yg dah salah paham...FUCX tu bermaksud 'Freedom of Unlimited Underground ComiX'...tapi apa yg cuba kitorg buat kat tFUCXmag nih adalah utk x-pose-kan hasil2 seni (tak kira la genre mana pun) dari penggiat2 underground...satu masa dulu,gua pening kepala betul mikirkan kat mane la gua nak letakkan gua nyer artwork2 nih...so gua harap kelahiran fanzine nih akan jadik platform utk lu org x-pose-kan bakat dan pamerkan hasil seni lu org...

macam yg gua cakap tadi, genre seni lu org boley jadik yg mana2 pun...painting/ comix/ sculpture (arca)/ lyric/ cerpen/ puisi/ etc/ etc...hantarkan je kat email kitorg di thefucxmagazine@yahoo.com...so ini proses2nya...letakkan sikit info psal lu org dan bikin sikit intro pasal artwork/artwords lu org...lepas tu kiorg akan edit dan susun baik2 dalam page nih...sila ambik perhatian!!! tiada tema yg ditetapkan!!! dan tiada peraturan! tapi lu org kena paham, editorial akan buat minor editing kalau ada pihak yg cuba menyentuh sensitiviti mana2 pihak terutamanya soal agama!!! xde sebarang royalti akan di bayar pada lu org (sbb kitorang pun x buat duit hasil dari keje2 lu org nih) tapi kitorg akan contact lu orang secepat mungkin kalau ada pihak2 yg berminat dengan hasil keje lu org...oleh sebab itu, sila la sertakan contact yg lengkap dan tepat...

akhir sekali, gua harap theFUCXmagazine nih akan jadik platform yg mudah utk lu org berkarya dan x-pose-kan diri dan bakat...gua jugak harap akan dapat support dari lu org...kira tolong menolong lah nih...so, selamat berkarya kepada suma art performers dan gua harap suma art lovers / viewers akan enjoy ngan online fanzine nih...ktorg sgt mengalu-alukan komen/ kritikan/ teguran/ cadangan/ kutukan yg membina...ruang email dan rang comment di page kami terbuka untuk anda...

akhir kata, celebrate yer dear life n ROCX yer WORLD!!! lets have fun wth this magzine!!! GOD BLESS EVRYBODY!!!salamzzzz...

-editor-



Wednesday, 29-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
OUR SUPPORTS!!! JANUARY 2005

adib/engineer/kl
alengolas/photographer/ttdi
antidote/student/
View all 11 photos...
this is the fucx faces of the month (JANUARY 2005)
antidote/24yo

awie/26yo/professional bar tender/parit buntar,perak


Tuesday, 28-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
FUCX yer face!!!

adv aa
adv aax
adv ab
View all 6 photos...



Wednesday, 8-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
THE FUCX MAGAZINE - INTRO

dummy cover page #0
sketch
hi the all...welcome to - theFUCXmagazine...the -Freedom of Unlimited ComiX magazine...this the the dummy-cover page of theFUCXmagazine #0...we welcome all art performers and art lovers to send yer artWORKS or artWORDS (articles) of any genre of art...just send it to thefucxmagazine@yahoo.com and let the p'ple love ya!!! the page is still in progress (thats y we need ya!!!)...sorry fer that guyz n gurlz...plz visit http://liiproduction.fotopages.com and all his frenz while we r workin on this shit!!! GOD BLESS YA ALL!!! editor-theFUCXmagazine (n UNLIMITED underground online ART & COMIX fanzine)



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net